Menu
EUR

Goedkoop lasapparaat

3 Producten
Toon:
Silverline 120 A gaslose MIG lasmachine 60 - 120 A
Silverline
120 A gaslose MIG lasmachine 60 - 120 A
€322,30 €266,36
 
Silverline 100 A MMA/TIG lasmachine
-17%
Silverline
100 A MMA/TIG lasmachine
€138,10 €114,13 €114,45 €94,59
 
Silverline 200 A MMA booglasinverter set 25 – 200 A
-17%
Silverline
200 A MMA booglasinverter set 25 – 200 A
€438,60 €362,48 €362,70 €299,75
 
Toon 1 - 3 van 3

Goedkoop lasapparaat bestellen

Bij ons vindt u een goedkoop lasapparaat voor uw klus! Voor iedere klus en ieder budget bieden wij betaalbare lasapparaten aan. Kies uit MIG-, MIG/MAG-, elektrode-, en TIG lasapparaten. Neem snel een kijkje in onze webshop voor een goed én goedkoop lasapparaat.

Een goed én goedkoop lasapparaat voor u!

Wij hebben voor u een selectie gemaakt voor het aanschaffen van een goedkoop lasapparaat. Wij hebben hierbij gekeken daar de beste kwaliteit/prijsverhouding. Afhankelijk van uw voorkeur en de aard van uw klus kunt u verschillende keuzes maken met betrekking tot het soort lasapparaat. Daarom hebben we van diverse modellen de meest goede én goedkope apparaten voor u geselecteerd van het merk Silverline. Graag helpen wij u op weg bij het kiezen van een goedkoop lasapparaat.

Wanneer kiest u voor een MIG lasapparaat?

Wat is precies een MIG lasapparaat? MIG staat voor Metal Inert Gas. Het verwijst naar de lastechniek die gebruikt wordt, namelijk MIG/MAG-lassen. Deze lastechniek valt onder de categorie ‘elektrisch booglassen’. Bij MIG-lassen wordt gebruik gemaakt van inert gas. MIG-lassen wordt voornamelijk gebruikt voor het verbinden van aluminium, koper of aluminiumlegeringen. Het inert gas wordt gebruikt om met hogere temperaturen te lassen. Is dit het soort klus waar u mee aan de slag gaat? Dan adviseren wij u een voordelig MIG lasapparaat aan te schaffen.

Wat is het voordeel van een MIG/MAG lasapparaat?

Bij een MIG/MAG lasapparaat kunnen de verschillende lastechnieken (MIG- en MAG-lassen) worden toegepast. MAG staat voor Metal Active Gas. Bij MAG-lassen wordt er dus actief gas gebruikt. Ook deze categorie valt onder ‘elektrisch booglassen’. MAG-lassen wordt voornamelijk gebruikt voor het verbinden van staal.

MIG en MAG-lassen worden vaak als dezelfde techniek gezien. Het enige verschil: het soort gas wat wordt gebruikt. MIG/MAG lasapparaten hebben het voordeel dat beide technieken kunnen worden toegepast. Wij bieden diverse betaalbarelasapparaten die deze techniek ondersteunen.

MIG/MAG lasapparaten zonder gas

Ondanks het feit dat MIG/MAG lasapparaten twee lastechnieken ondersteunen waarbij gas gebruikt wordt, is er ook een variant zonder gas. Dit MIG/MAG apparaat is namelijk een gas/zonder-gas combinatie. Dit is een goedkoop lasapparaat met zeer goede kwaliteit. Bij de MIG techniek wordt gebruik gemaakt van een gevulde draad. Klinkt dit als een apparaat die voldoet aan uw eisen, dan adviseren wij een MIG/MAG lasapparaat.

Waarvoor wordt een elektrode lasapparaat gebruikt?

Een elektrode lasapparaat is ideaal voor doe-het-zelvers en beginners. Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van beklede elektroden als toevoegingsmateriaal om de lasverbinding te maken. Dit is hetzelfde als MMA lassen.

Elektrode lasapparaten zijn over het algemeen iets lichter, compacter en gemakkelijk te verplaatsen. Omdat er bij grote lasklussen veel elektroden verbruikt worden, wordt deze techniek voornamelijk ingezet bij kortere verbindingen. Heeft u een dergelijke las klus en bent u op zoek naar een goedkoop lasapparaat? Dan adviseren wij een elektrode lasapparaat.

Wat is een TIG lasapparaat?

Een TIG lasapparaat wordt gebruikt voor een lastechniek genaamd TIG-lassen. TIG staat voor Tungsten Inert Gas. Dit is eveneens een techniek die valt onder ‘elektrisch booglassen’ waarbij gebruik gemaakt wordt van een inert gas. Deze techniek lijkt erg op plasmalassen. Er wordt gebruik gemaakt van een niet-afsmeltende elektrode. Deze technieken worden toegepast op verbindingen van staal, RVS, aluminium, brons en koper. Deze techniek raden wij vooral aan te gebruiken bij dun plaatmateriaal. Voor een dergelijke klus raden wij één van onze voordelige TIG lasapparaten aan.

Goedkoop lasapparaat

Zodra u uw keuze gemaakt heeft, bieden wij voor u een goedkoop lasapparaat die voldoet aan de geldende kwaliteitseisen. Afhankelijk van de grote van uw klus en de materialen waarmee u wil gaan werken, kan u zelf een keuze maken voor welk soort lasapparaat voor u past. Mocht u nog vragen hebben over lasapparaten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van een goedkoop lasapparaat.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »