Accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 2047

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 2047

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gereedschap Accessoires

Wat zijn Gereedschap Accessoires?

Gereedschap Accessoires zijn in het kort alle extra dingen die je met je favoriete gereedschap kunt combineren. Wij van goedkoopgereedschap.nlhebben alle verschillende koppelstukken, bladen en schroefhouders en nog veel meer bij elkaar gegroepeerd om de keuze iets makkelijker te maken. Kom je er nog steeds niet uit? Geen probleem, het assortiment is dermate groot dat er een specialist aan te pas kan komen. Neem contact op met onze ervaringsdeskundigen, en laat je informeren over de perfecte accessoires voor jouw project!

Verschillende Soorten Gereedschap Accessoires

Om verwarring te voorkomen zijn een groot gedeelte van de producten samen gegroepeerd. Ben je op zoek naar een specifiek product? Dan kan het handig zijn om de filters te gebruiken aan de linkerkant van het scherm. Zo kun je segmenteren op diverse merken, categorieën, prijzen en voor welke materialen het product geschikt is. Zo kun je het product natuurlijk opzoeken, maar de zoekbalk bovenin gaat wellicht sneller als je weet wat je wil.   

Schroefbits, Mengstaven & Boren

Deze accessoires zijn voor het grootste gedeelte geschikt om op een elektrische boor te monteren. Elektrisch gereedschap is ontzettend handig om een schroef mee in te draaien, en is dan ook een vereiste bij de mengstaven en boren. Sommige bithouders zijn magnetisch, waardoor je schroef nooit kwijt zal raken! Ook blijft het bitje zelf beter vastzitten aan de boor. Mengstaven worden gebruikt om verf of bijvoorbeeld cement te mengen, en moeten dus redelijk wat kracht kunnen voortbrengen. Bestel je boor set, kernboor of slangenboor vandaag nog bij goedkoopgereedschap.nl

Frezen, Schuren, Slijpen

Of je nu een stuk hout aan het frezen, schuren of slijpen bent, het beste gereedschap vind je hier. Gebruik een rechte imperiale groeffrees om een groef in het hout te maken. Zoek je meer verschillende soorten frezen? Kijk dan eens bij de Frees Bit Sets en maak je keuze! Wat je ook mag schuren, met een lamellenfrees kun je zelf de korrelgrofte bepalen, en de schijf monteren op je elektrische apparaat. Een schuurblok is handig op het moment dat je geen apparaten wilt gebruiken maar overgaat op handwerk. Wil je niet schuren, maar slijpen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel een wiel voor een tafelslijpmachine, of een verkoperd stalen draadwiel.

Polijsten & Draaigereedschap

Wat ruw is, kan glad worden met een  5-delige slijpstenen set. Bevestig de accessoires aan de slijpmachine, en gebruik een lamswollen polijstkussen of polijstpasta om het karwei af te maken. Polijsten was nog nooit zo makkelijk! Borstel sets met verschillende soorten materialen zoals nylon, staal en messing. Ook koppen van vilt, schuurkokers en polijstwielen komen hier aan bod. Wanneer je een groot assortiment sets zoekt die je kunt bevestigen op je polijstmachines, ben je hier aan het goede adres!

Lassen en Solderen

In de categorie “Bevestigen” staan verschillende methodes om bouwmaterialen aan elkaar vast te maken. Lassen en solderen zijn ook twee manieren om ijzeren materialen aan elkaar te verbinden, hier is echter hitte, druk en een smeltmateriaal (soldeer) belangrijk. Ook laselektroden die het materiaal verhitten bij het lassen, of een laskap zijn hier te vinden.

Accu

Een heel belangrijk onderdeel van elektrische apparaten is de accu. Zonder stroom is er natuurlijk niet heel veel te beleven! Bekijk welke accu geschikt is voor je elektrische apparaten voordat je er een bestelt! Er zit namelijk een groot verschil tussen Li-ion of Hi-Cap. Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie!

Veiligheid & Werkkleding

Een van de meest belangrijke aspecten van klussen is veiligheid. Daarom bieden wij op goedkoopgereedschap.nl reflecterende kleding aan om goed gezien te worden. Op het moment dat er gewerkt wordt met bijvoorbeeld hout- of metaalzagen is het noodzakelijk om gezichtsbescherming en stofmaskers te dragen. Ook gehoorbescherming is iets wat veel mensen vergeten. Echter is dit misschien wel het meest belangrijke aspect van de veiligheid, omdat een gehoorbeschadiging geleidelijk ontstaat. Ook werkkleding zoals handschoenen, regenpakken en kniebeschermers kun je hier vinden. Bekijk het volledige assortiment van veiligheid en werkkleding en bescherm jezelf en de mensen om je heen.

Accessoires, Merken & Bestellen

Bestel je favoriete merken op de beste webshop op het gebied van goedkoop gereedschap! Je kunt filteren tussen de merken aan de linkerkant van het scherm. De aangeboden merken zijn: Silverline, GMC, Triton, Bench Dog, Task, AmPro, Ferm en Gys. Bestel je gereedschap vandaag nog voor 15:00, en je kunt het de volgende dag in huis verwachten! Zoek je meer informatie over bestellingen en retourneren? Kijk dan eens op de bijbehorende pagina.


Copyright © 2018 Goedkoopgereedschap.nl